keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Reeniä ja muita kuulumisia

Maanantaina meillä oli 18.45-21.00 reenit. Aluksi me tehtiin jalkatekniikkaa,lämpättiin ja venyteltiin. Sitten mentiin ohjelmaa ja hiottiin vähän ohjelman loppua. Sen jälkeen me esitettiin Hiutaleille meidän ohjelma ja Hiutaleet esitti meille niiden ohjelman. Sitten olikin jo loppuverkan aika.
Tiistaina meillä oli katselmus. Me mentiin paikalle klo: 16.00 ja laitettiin jo vähän tuoleja paikalle. Sitten me tehtiin jalkatekniikkaa,lihaskuntoa ja venyteltiin. Me mentiin kolme kokonaista jotka meni ihan ok hyvin:)
Katselmus alkoi klo:18.00. Me esiinnyttiin ekoina. Meni hyvin. Sen jälkeen oli kiva katsella muiden esityksiä:) Kaikilla suoritus meni hyvin:)
Keskiviikkona me mentiin Viljan kanssa omatoiminen lenkki. Sen jälkeen mentiin tekemään käytävään jalkatekniikkaa ja lihaskuntoa. Kun päästiin saliin, tehtiin nopeasti tasapainot ja hypyt läpi ja alettiin tehdä kokonaisia. tehtiin yhteensä kuusi kokonaista ja vielä ohjelman kolmasosia, siten, että pari korjasi virheet:)


alkuasento:)

Alpen cup!:)

Olimme 17-18.3 kisaamassa Vantaalla Alpen cupissa ja katsomassa muita kisoja. Lauantai aamuna lähdimme klo:6.15 jäähallilta. Bussimatkalla teimme pari mielikuvaa ja juttelimme. Kun saavuimme kisapaikalle katselimme hetken aikaa muiden joukkueiden harkkoja ja sitten rupesimme itsekin lämppäämään. Sitten oli harkan vuoro, harkka meni ihan ok, mutta parannettevaa vielä löytyi. Harkan jälkeen kävimme syömässä hyvää spagettia ja jauheliha kastiketta. Sitten rupesimme tekemään nutturoita ja pistämään meikkejä.Sen jälkeen lähdimme marssiin. Marssin jälkeen katselimme kisoja ja sitten pitikin ruveta jo lämppäämään kisaa varten. Suoritus meni ihan hyvin, mutta oli vielä virheitä/mokiakin. Pisteet olivat aika alhaiset... Sen jälkeen lähdimme junalla hotellille. Hotellilla kävimme syömässä ravintolassa. Melkein kaikki voimistelijat ottivat lehtipihviä ja ranskalaisia:D Sitten menimme huoneisiimme. Illalla juttelimme ja kävimme pesulla. Nukkumaan meno aikaei ollut niin tarkka koska saatiin nukkua aamulla pidempään, koska emme päässet finaaliin asti. Yöllä noin kello kolme tuli palohälytys, telkkari aukesi ja sinne tuli palohälytys ilmoitus. Ihmettelimme mikä se oli ja yritimme sulkea telkkaria, mutta se aukesi aina uudestaa. Hetken päästä siitä telkkariin tuli ilmoitus, että väärä hälytys. Sitten jatkoimme unia. Aamulla kun heräsimme menimme syömään hyvää aamupalaa, sitten pakkasimme tavarat ja lähdimme kisapaikalle. Siellä katselimme taidokasta voimistelua. Sitten lähdimme bussilla kohti kotia. Bussissa oli hauskaa ja menimme kaikkia eri leikkejä Daalioiden kanssa. Sitten saavuimme jäähallille ja kaikkia tultiin hakemaan kotiin:)

torstai 15. maaliskuuta 2012

Huonoa tuuria!

Olemme menossa Alpen Cuppiin lauantaina, mutta matkassa on nyt pieniä ongelmia. Valmentajat pystyvät olemaan kisoissa vaan lauantain ja joukkuejohtajamme sairastui. Meille on varattu hotelli lauantai-sunnuntai yöksi. Tarkoitus oli seurata sunnuntain kisoja.
Uskomme että emme pääse jatkoon sunnuntaille, koska Suomesta pääsee vain kolme joukkuetta jatkoon.
Huona tuuria on se, että meillä ei ole huoltajaa joka olisi meidän kanssa yön hotellissa ja sunnuntaina kisapaikalla.
Toivottavasti joku taikalaisten vanhemmista lähtisi meille huoltajaksi.
Olisi niin hienoa nähdä sunnuntain finaali.

Ai niin, viime postauksesta jäi laittamatta meidän pisteet Caribia Cupista. Ne olivat 15.75.

Kuva on Kisakallion leiriltä.

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Caribia Cup + vanhoja kuvia ! (:

Bussi oli puoli seitsemän urheilutalolla, vaikka sen olisi pitänyt olla jäähallilla. Yksi taikalainen ja pari muuta voimistelijaa olivat myös urheilutalolla. Asia sovittiin, ja haettiin muut jäähallilta. Bussimatka oli hauska, mutta jännitystäkin oli ilmassa. Söimme eväitä ja kuuntelimme musiikkia, kunnes oli aika tehdä mielikuvaharjoituksia. Kerittiin tehdä kaksi mielikuvaa, kun olimme jo perillä. Turussa aloimme heti lämmittelemään ja venyttelemään. Ensimmäiseksi sitten Sofian pullo meni rikki  ja kaikki vedet lensi lattialle! :D Sitten oli harkan vuoro, mutta kun olimme alkuasennossa, musiikki ei toiminutkaan! Menimme ihmeissään pois lavalta ja aloimme tehdä nutturaa, sillä aikaa, kun lotta selvitti musiikki asiaa. Esitimme harkan sitten vikana vasta, ja onneks musiikki toimi tällä kertaa :D Katselimme muitten ohjelmia ja meikattiin niin kauan, että piti alkaa lämppään jo suoritusta varten. Lämpättiin ja pian olikin meidän vuoro. Ja ohjelma on tehty, ihan hyvin meni, vaikka olísi voinut paremminkin mennä. Kävimme syömässä hyvää pastaa ja kanaa, ja katselimme ohjelmia. Kisan loputtua lähdettiin iloisella mielellä kotia kohti bussilla. Bussissa oli väsynyttä tunnelmaa, mutta hauskaa kyllä oli! (:

valitettavasti ei ole juuri nyt kuvia kisoista ):

Mutta sen tilalta vanhoilta synttäreiltä kuvia:

                                                           Vähä leikkejä ! :D
                                                              Miisa murjottaa ):
                                                                   Palloleikki :Dd
                                                                Mehutauko !(:
                                                            Sipe, Iitu ja Sonja
                                                                  (:
                                                      Lähdössä ettiin nauhoja :D
                                                               Jassun uima-altaassa
                                                          Krokotiili on miisan kaveri ! :D
                                                             Juostaan ympyrää (;
                                                                   Joku leikki vedessä :)





                                                                   Kaikki paikalla ! :Dd
                                                            Äkkiä suihkuun !

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Hiihtoloma! (+video)

Mooii!
Meillä on 26.2-1.3 hiihtolomaa reeneistä. 2.3 on jo reenit Soppeenharjussa. Aika moni taikalaisista oli hiihtolomalla laivalla,elokuvissa,laskettelemassa tai yökylässä, minä(Erika) olin tiistaina  heurekassa serkkujeni kanssa. Sitten 2.3 reeneissä me tehtiin ohjelman osia ja tehtiin koksuja,yksi koksu kuvattiin.Ja tehtiin myös välineillä välinetekniikkää,tehtiin nauhalla,keiloilla,vanteella ja pallolla.